Mas Molla

Vi i fruita d'estiu

Celler ubicat a la Conca del Tinar, a la falda de les Gavarres. L’elaboració de vins de pagès es fa a través del sistema tradicional basat en varietats locals, sofrí (o lluquet, s. XVIII) i les botes de fusta vella dels seus avis. La fermentació és totalment espontània, amb els llevats autòctons que arriben del camp, fent que el vi de cada anyada i cada bota sigui diferent i totalment natural. El Mas Molla ven al mercat fruites en època estival com ara cireres, albercocs, peres, prunes i préssecs. Podeu concertar també visites guiades amb tast de vins.

Trobaràs el seu producte
  • Al Mas Molla de dilluns a dissabte 10.00h a 14.00h i de 15.30 a 19.30h (a l’estiu varia l’horari). Diumenges i festius només matí.
  • Al mercat de Palamós els dimarts i dissabtes.
  • Al mercat de Sant Antoni de Calonge els dimecres.
Contacte

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Logos institucions